Har haft en mysig helg tillsammans men min bror Patric och hans familj. Dom kom ner ganska sent igår kväll så då åt vi lite mat och satt och pratade till långt fram på natten.
 
 
Idag tog vi med dom för att vandra på en del av Östgötaleden som går runt en sjö som heter Ågelsjön och ligger strax utanfrör Norrköping.
 
 
Ungefär halvvägs runt sjön så kommer man till en jättemysig grillplats som ligger på en udde vid vattnet där vi stannade för att grilla korv och fika.
 
 
Första delen går man utmed en grusväg och där var det skuggigt och vindarna var ganska kalla men när vi vände ner på andra sidan av sjön så vi kom upp på bergen så värmde solen så skönt.
 
 
Min svägerska Kattis och jag när vi hade kommit upp på högsta punkten ovanför sjön.
 
 
 I slutet av vandringen är det ganska brant och smalt att ta sig fram men där har dom satt upp ett rep som man kan hålla sig i.
 
 
Efter en härlig vandring i det fina höstvädret så kom vi tillbaka till bilen lagom för att se dom sista solstrålarna gå ner bakom skogen, eftersom vi har ställt om klockorna i natt så blev det ju kväll tidigare än man är van vid.
 
 
Hoppas ni har varit ute och njutit av solen idag.
 
/Kram Mia