I går kväll när vi skulle fira en kompis som fyllt år så valde vi att testa en restaurang som är relativt nyöppnad i Norrköping men som finns i andra städer som heter Pinchos.
 
 
Deras upplägg är lite speciellt då man får ladda hem en app i telefonen där du gör alla beställningar och även betalar. När du lagt en beställning får du en notis i telefonen att du kan hämta drickan i baren och maten vid köket.
 
 
Maten är små gulliga minirätter i tapasformat, själv åt jag en risotto och en mini planka med sötpotatischips och allt var jättegott och inte heller så dyrt.
 

Maten serverades på små plankor som stog upphöjda på borden.
 
 
 
Födelsedagsbarnet förevigat i Pinchos egen ram.
 
 
I tisdags var jag på planeringsdag med jobbet på Husby säteri tillsammans med alla anställda inom LSS barn och ungdom/daglig verksamhet. Alltid kul att träffa dom som jobbar på andra enheter.
 
 
 
Nu blommar vitsipporna så fint och våren är äntligen här, idag har jag fixat och vårstädat i växthuset och även sått tomatplantor.

Nu har även Bosse äntligen fått sin hand opererad, får hoppas att den blir bättre men för tillfället är han lite handikappad.
 
/Kram Mia