Igår så tog Malin och jag tåget upp till vår fina huvudstad, jag följde med henne mest som sällskap då hon skulle på möte och det är alltid roligt att knalla omkring på stan där dom har ett helt annat utbud av affärer mot hemma.
 
 
Medan jag väntade på henne så passade jag på att shoppa lite nya dofter på Victoria Secret. Älskar deras dofter då dom inte är så tunga utan man kan ha dom till vardags, dom hade även börjat sälja duschtvål som skum.
 
 
Testade även på att åka elsparkcykel, dom står verkligen precis överallt så det är bara att ta en, registera det på en app och sen fara iväg dit man ska och där lämnar man den(helst så den inte står eller ligger ivägen för andra).
 
 
Här är vi på väg till cafét MrCake som drivs av kändis konditorn Roy Fares.
 
 
Vi testade varsin tårtbit som var goda, min var med smak av karamell men den var lite väl söt för min smak.
 
 
På vägen tillbaka tog vi en annan väg så vi kom genom Humlegården som man alltid hört talas om men jag har aldrig varit där. Mitt i parken stog självaste Carl von Linne i egen hög person.
 
 
Innan vi tog tåget tilbaka hem igen så gick vi en sväng på Hötorget där dom säljer så fina billiga blombuketter.
 
 
 
Köpte med mig den här fina buketten hem för enbart 60 kr.
 
 
Idag har jag mest städat och pysslat här hemma förutom att jag passade på att springa lite intervaller vid SoK stugan när jag ändå var nere och handlade.
 
/Kram Mia