I dag har vi varit på Lingonfabriken i Norrköping och ätit brunch, det var Malin som önskade att vi skulle göra det på hennes födelsedag som är idag.
 
 
Nackdelen med buffé är ju att man blandar lite för mycket olika saker på tallriken och sedan blir man alldeles för mätt.
 
 
Det fanns mycket gott att välja mellan både varmt, kallt och smårätter och massor med både goda och mindre goda efterrätter och kakor.
 
 
I går kväll var vi bjudna till våra grannar och vänner Leif och Helen på en bit mat och lite kortspel, ett trevligt sätt att träffas och umgås på.
 
 
I St Laurenti kyka är det yoga på torsdagskvällar som jag var med och testade, det var verkligen en mäktig känsla att ligga på golvet framme vid altaret och titta upp i kyrkotaket istället för en träningssal där men oftast håller till.
 
 
Ledaren är en jättegullig tjej som heter Emma och är det någon som känner att ni skulle villja vara med och yoga så är det bara att säga till.
 
 
Oj vad fort den här helgen har gått, redan måndag och ny arbetsdag i morgon så det är nog dags att krypa ner i sängen nu.
 
/Kram Mia