Nu börjar det likna ett rum, då vi dag har vi fortsatt att snickra på vårat "gym" som vi (Bosse med mig som hjälpreda) håller på att inreda nere i ladugården. Tror att det kommer att bli jättebra när det blir färdigt, uppdaterar med bilder vart efter.
 
 
Igår tillbringade jag en mysig dag hemma hos min vän Sussi, vi började med att ta en lång promenad i det fina vädret och som sällskap hade vi hennes hund Adelle. När vi kom tillbaka hem till henne blev jag bjuden på en jättegod hemgjord Gulashsoppa som jag måste testa att göra någon dag.
 
 
I torsdags blev det intervaller på löpbandet på gymmet efter jobbet då det var lite för snöigt och halt för att springa ute enligt mig, har inte heller några bra vinterlöparskor så ville inte riskera att halka och skada mig.
Har nu sett på slutet av mello-andra chansen efter att jag kom hem från jobbet och det bästa var nog mellanakten med alla gamla mellodeltagare. Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp för att se starten på Vasaloppet i morgon bitti.
 
/Kram Mia