Det har snart gått en vecka sen jag kom hem från min resa till Kos och jag har knappt hunnit med att öppna datorn men här kommer en liten samanfattning av vår resa.
 
 
Jag reste dit tillsammans med min yngsta dotter Sofie, mysigt med en mor och dotter resa. Vi bodde på hotell Michelangelo som låg ganska ensligt med berg och betande getter runt omkring.
 
 
Vi hade i alla fall så vi kunde se lite av havet från vår terass.
 
 
Hotellet var jättefint med en fantastisk infinitypool som sträckte sig ut mot havet där man kunde se konturerna av Turkiet på andra sidan.
 
 
Försökte få till lite träning under veckan men då det var strålande sol och ca 30 grader varmt hela tiden så blev det mest simning och även ett vattengympa pass.
 
 
Försökte dock att få till lite promenader på förmiddagarna innan det blev för varmt.
 
 
En dag så gick vi till en strand som hette Therma beach och som låg ett par km från vårat hotell.
 
 
Längst bort på stranden finns en varm källa vars vatten innehåller olika mineraler som sägs bota och lindra vissa hudsjukdomar.
 
 
Folk samlades både i men mest omkring källan då vattnet var så varmt att det inte gick att vara i någon längre stund. Precis ovanför källan låg ett hus som såg ut att kunna vara en gammal spa-anläggning från förr i tiden.
 
 
Stränderna var väldigt steniga så vi höll oss mest i och omkring poolerna.
 
 
Där man även kunde avnjuta en god drink.
 
 
 
Då det inte fanns så mycket att göra på och runt omkring vårat hotell så tog vi lokalbussen in till Kos stad på kvällarna där vi letade upp mysiga tavernor att äta på.
 
 
 
Vi har ätit mycket god grekisk mat under veckan.
 
 
 
Har nog aldrig sett så mycket katter på något annat ställe som strövar omkring fritt, dock så verkade dom vara snälla mot katterna och på vårat hotell så hade dom en egen plats att vara på där man även kunde mata dom om man ville och det gjorde Sofie. Hon hittade även en favorit som hon döpte till Maja svanslös.
 
 
En härlig vecka som bäst sammanfattas med sol, bad, god mat och dryck.
 
 
Nu känns det som att sommaren börjar att ta slut och hösten närmar sig men det är en härlig årstid med hög klar luft och fina färger i naturen och förhoppningsvis kommer det lite svamp också.
 
/Kram Mia
 

Kommentera

Publiceras ej