Idag är ingen vanlig dag utan idag är det Goodinas födelsedag, känns som det inte var länge sedan jag en natt när jag smög ner till stallet hittade ett precis nyfött föl i boxen hos hennes mamma Wilmorina.
 
 
I dag har jag med spännings följt både Sussi, hennes syster Hanna, mamma Gunnel och Helen som kämpat sig igenom Vätternrundan med bravur efter att ha cyklat hela natten dom 30 milen runt sjön.
 
 
Var med Sussi till Motala i torsdags då hon hämtade ut sin nummerlapp o kände då att jag saknade att stå på startlinjen till något av loppen med allt vad det innebär men var samtidigt glad att jag inte skulle köra då jag vet hur jobbigt det är. Var dock mysigt att komma dit och insupa atmosfären lite och så passade jag på att köpa mig klassikertröja som jag funderat på sen jag var klar med havklassikern.
 
 
Idag blev det en kortare vandring runt en liten sjö som ligger strax bakom huset, orkade inte mer i värmen. Nu ska jag se klart på Champions tour som kommit till Sverige och som hoppas på stadion i Stockholm för första gången.
 
/Kram Mia
 
 

Kommentera

Publiceras ej