I går kväll så sprang jag Kanalrundan i Söderköping, vi var ett lag bestående av ungdomar och personal från mitt jobb. Det blev en mysig kväll med perfekt väder både att springa i och under den efterföljande picnicken, vissa dagar på jobbet är ju definitivt bättre än andra trots att jag nästan alltid går till jobbet med glädje.
 
 
Idag har vi haft sommaravslutning i kommnens samverkansgrupp för barn och ungdomar som jag sitter med i, vi började på kommunhuset med att fundera över vad vi har genomfört genom tiderna och lite om gruppens framtid nu när vår samordnare Göran Lundström snart kommer att sluta. Det kommer bli svårt att hitta en ersättare med samma engagemang och brinnande intresse som Göran har haft.
 
 
Därefter var vi bjudna på middag på Vänneberga gård där vi även tackade av Göran som i höst ska fara till Tanzania för att tillsammans med sin fru jobba som volontär.
 
 
I dag är det sommarsolståndet vilket innebär att det är årets längsta dag och att det nu vänder igen men som tur är går det ju väldigt sakta och vi har en lång och förhoppningsvis härlig sommar framför oss.
 
/Kram Mia
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej