Igår åkte Malin och jag upp till Stockholm för att besöka SIHS på Friends arena. Men vi började med lite mat och shopping på Mall of skandinavia.
 
 
Då jag är en stor chokladälskare så var det ju som att komma till himmelriket när jag hittade Linds chokladbutik där man kunde välja och vraka bland deras olika sorter.
 
 
Därefter åt vi lunch på Indian Garden där vi tog en mix av fem små rätter som serverades med ris och nanbröd innan vi gick över till Fiends arena som ligger precis bredvid MoS.
 
 
Trots att det var mycket nyheter sedan horseshowen flyttade från Globen så var det fortfarande den vackra Pegasus som invigde hela föreställningen.
 
 
 
 
Kul att det var många kända ansikten som var med och tävlade bl.a Henrik von Eckermann och Malin Baryard som båda tidigare ridit för Söderköpings RS.
 
 
Kul också att få se John Whitaker som är still going strong trots att han snart är pensionär, det är en sak som är så roligt med hästsporten att där tävlat alla, kvinnor som män i alla åldrar mot varandra på lika villkor.
 
 
Men första klassen togs hem av duktiga Peder Fredriksson.
 
 
Därefter var det olika shower med bl.a islandshästar.
 
 
Fyrspannskörning som även det vanns av en svensk nämligen kusken Fredrik Persson.
 
 
Vi fick även se frihetsdressyr av en spanjor vid namn Santi Serra med sina vackra Friserhästar och en Lusitiano som han fick att göra dom mest fantastiska saker.
 
 
Rosi Hochegger fick sin prickiga häst att krypa ner i sängen.
 
 
Till sist så avslutades showen med en stor julshow dår man fick se allt från tomtar, luciatåg, hästar och hundar i en salig röra till julmusik. 
 
 
Efter showen så åkte vi hem till min bror som bor inte så långt därifrån och sov där så att vi slapp sitta och köra hem i natt men nu är vi hemma igen och ska snart se på avslutningen av Så mycket bättre.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej