Har suttit klistrad vid TV´n hela eftermiddagen och följt den spännande finalen i hoppning och som dom gör det Peder och All in, går ut sist och gör exakt vad som krävs med minsta möjliga marginal och tar hem guldet åt Sverige här på hemmaplan.
 
Bild lånad från tidningen Ridsport.
 
Peder var ju även den som i fredags fixade så Sverige fick ett silver i lagtävlingen, laget bestod förutom Peder även av Henrik, Malin och Douglas som alla tre faktiskt har tävlat för Söderköpings Ryttarsällskap tidigare i sina karriärer vilket ju är lite roligt.
 
 
Läste en så bra artikel från en tidning som någon hade delat på Facebook där denna personen hade gått förbi Ullevi i Göteborg under EM där det var fullt med folk men inte en uniformerad polis så långt ögat nådde utan en liten tjej i reflexväst som visade folk tillrätta något för fotbollen att lära sig av ridsportsfolket så skulle vi spara många skattekronor varje år.
 
 
I helgen har det även medeltiden kommit till Söderköping i form av Gästabudet, var där en sväng på eftermidagen igår och köpte gott medeltidssurbröd som dom säljer på marknaden i kyrkparken.
 
 
Där fanns även fina hästar och ryttare.
 
 
På kvällen var vi en sväng med jobbet och tittade på gycklargruppen Mareld.
 
 
Hoppas även ni haft en bra helg.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej