I fredags var det utspring på alla Norrköpings gymnasieskolor och våra vänner Åsa och Mickes yngsta son Jonatan hade sitt utspring i Folkparken vilket var jättemysigt och inte så trångt som på dom vanliga skolgårdarna. Det var även årets hitills varmaste dag så det var skönt med lite skugga från träden. Efteråt var vi hembjudna till dom i Svärtinge på god mat.
 

Jag har legat hemma och varit sjuk resten av helgen men som tur var hade jag ju det kungliga prins bröllopet att titta på. Jag tycker att det är så kul att vi har ett hovstall med hästar som verkligen används vid speciella tillfällen. Har själv varit där på studiebesök och det ligger mitt i Stockholm bakom Dramaten och där kan man prata om att ha ordning i sadelkammaren, allt glänser och inget hänger på fel ställe eller ligger slängt i stallgången. Är även imponerad av hästarnas lugn i dessa korteger.
 

Det var vekligen ett sagobröllop där flickan av folket fick sin prins och så får vi hoppas att dom som i sagorna levde lyckliga i alla sina dagar.
 


/Kram Mia
 
 

Kommentera

Publiceras ej