Vilka underbara dagar jag och Malin har haft i Paris, verkligen en stad värd ett besök. Vi har nog sett det mesta som vi ville och har fikat på mysiga cafeér som man ska när man besöker Paris.
 
 
Första dagen efter att vi checkat in tog vi en promenad till Eiffeltornet som låg ca 2 km från vårat hotell. Ett otroligt imponerande byggnadsverk, vi gick dom 700 trappstegen upp i tornet och njöt av utsikten och det fina vädret.
 
 
 

Därefter tog vi en båttur i solnedgången på floden Seine som rinner genom Paris.
 
 
Dag 2 hade vi också jättefint väder så vi gick till Louvren och Notre Dame där vi även knallade runt i små butiker och längs floden.
 
 
Efter att vi ätit på en mysig restaurang tog vi tunnelbanan till Mouline Rouge och Sacre Ceur och även dit upp var det hundratals trappsteg som vi knatade uppför sen stannade vi till en snabbvisit vid Triumfbågen innan vi helt slut begav oss hem till vårt hotell.
 
 
Dag 3 var det lite sämre väder så vi tog ett tåg ut till det vackra Slottet Versailles med dess fina slottsträdgård men där var det så otroligt mycket folk att det knappt gick att gå där inne så vi åkte ganska snart tillbaka in till Paris för lite shopping och mat.
 
 
 
Marie-Antoinette egna sovrum, här sover man säkert som en drottning.
 
 
 
Efter tre fantastiska dagar i Paris så kom vi hem till ett underbart väder här hemma så idag har jag klippt gräs och njutit av den svenska sommaren.
 
/Kram Mia
 

Kommentera

Publiceras ej